Entry: Dagisfröken Janne Tuesday, January 10, 2006Idag var det opponering/ventilering av min uppsats. Det gick bra. En del saker måste rättas till (man blir aldrig klar, helt enkelt), men på det stora hela var både opponent och examinator nöjda med mitt arbete. Skönt.

Jag postade också min fallstudie. Vi får väl se hur den tas emot, eftersom jag i sista sekunden bytte inriktining på den och körde ett helt eget race, utan att kolla med min kursledare. Men det är faktiskt inte så noga. Funkar det inte, får jag väl skriva om den eller så. Det är inte särskilt bråttom med de poängen längre.

Arbetet med att starta vår nya avdelning, som kommer att gå under namnet "Verksta'n", skrider sakta framåt. Vår rektor har till vår glädje varit ledig i två dagar, så vi har fått ganska mycket gjort, tycker jag. Vi blir så hämmade när hon är där, även om hon menar väl. Just nu jobbar jag med ett välkomst-/informationshäfte till föräldrarna. Det är märkligt hur mycket man upptäcker att man inte har en aning om!

Två av barnen hade smygpremiär idag, då deras föräldrar ville komma och se hur det ser ut i lokalerna. Det var roligt! Vi kom igång och började leka och jag fick bra kontakt med båda barnen, tycker jag. Och jag sade att de kunde kalla mig "fröken". (Det är ett känsligt ämne, har jag fått för mig. Män i skolan skall inte kallas "fröken" - fastän det är det vi är. Dumt. Och jag säger "dagis" - det är banne mig en dödssynd i vissas öron!) "Dagisfröken Janne". Jag tycker att det låter bra.

-Janne

   1 comments

En liten tant
January 14, 2006   01:10 PM PST
 
Javisst låter det fint: dagisfröken Janne!

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments