Entry: Nyårshälsning Saturday, December 31, 2005Hej! Och gott nytt år!

Jag tänkte bara låta er veta att jag lever, och att jag nu har skickat in examensarbetet för ventilering (äger rum i v. 2). Så nu skriver jag i panik på min fallstudie istället (snacka om effektiv ledighet!). Den skall lämnas in den 13/1 och jag... Skriver på den. Vi låter det heta så, helt enkelt.

Jag börjar jobba på måndag. Det skall bli kul. Nervositeten är nu bortblåst och jag ser verkligen fram mot alla utmaningar, som att bestämma vad vi vill göra med vår avdelning, hur vi skall sköta inskolningarna och jobba med de individuella utvecklingsplanerna m.m. Wow! Vilket ansvar! Häftigt!

Jo, och så måste jag hitta på ett bra sätt att berätta att jag skall bli pappa i april. Jag sade inget om det på anställningsintervjun av rädsla att det skulle minska mina chanser att få jobb, men nu känns det nästan som att jag lurat dem. Nåväl...

-Janne

P.S. Ser bloggen konstig ut beror det på att jag renoverar den lite.

   3 comments

En liten tant
January 6, 2006   06:44 PM PST
 
Inte har du lurats, heller. Att få barn hör livet till. Vore väl extremt konstigt om man inom förskolan skulle hålla det emot personalen.
Marg
January 6, 2006   08:52 PM PST
 
Grattis till både jobb och barn! Jag hoppas att du har tid att skriva ner vad som händer framöver för oss nyfikna. Och förresten, en skolledare jag träffade anställer helst bara lärare som har egna barn - för de har helt enkelt mer erfarenhet och blir bättre på sitt jobb!
Janne
January 7, 2006   10:21 AM PST
 
Tack! Och jo, det är säkert inget problem. Nu vet i alla fall mina nya kolleger om det, och de är glada för min skull. Men chefen är kvar - henne skall jag prata med... senare... ;)

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments